kunstwandeling

op & af

wandelparcours hedendaagse
beeldende kunst door het
open landschap van het Pajottenland

Het Collectief Pep-In-Gen organiseert tweejaarlijks wandelparcours hedendaagse beeldende kunst door het open landschap van het Pajottenland. Daarbij zijn integratie en interactie van kunst in de natuur de belangrijke constanten.

De parcours zijn uitgelezen wandellussen van ongeveer 5km. Dit jaar (11de editie) is de wandeling gesitueerd in Vollezele (Galmaarden) en verkent de wijde omgeving van de Congoberg, het hoogste punt van de regio en gekend om de schitterende vergezichten. In dit stukje Pajottenland gaat het werkelijk op en af!

De deelnemende kunstenaars zijn het Collectief Pep-In-Gen en een wisselend gezelschap gastkunstenaars. Ieder krijgt de opdracht een werk te integreren of met de omgeving in dialoog te gaan.

 

De tentoonstelling -wars van alle modetrends en commercie- is geen beeldenpark maar een kunstwandeling met rake accenten. Een trage wandeling stopt ons tijd toe om tot rust te komen en te genieten, weg van alle stresserende invloeden. Wandelen is niet alleen de manier om het Pajottenland te ontdekken, maar creëert bovendien de beste conditie om optimaal van kunst en natuur te genieten.

Kunst buiten leeft! Haar aanwezigheid is een aanleiding om onze perceptie aan te scherpen en ons landschappelijk waardevol erfgoed te (her)ontdekken vanuit de artistieke visie van de kunstenaar.

 

vernissage 15 augustus 2017 om 14u

vertrek / aankomst
De Capriole (‘de chalet’) Repingestraat  tgo 86 Vollezele

tentoonstelling 15 augustus – 3 september 2017

zondagen 14u – 18u kunstenaars aanwezig en pop-up café

parking op de grasstrook in de Repekouter (zijstraat Repingestraat)

 

van harte welkom!

Myriam, Katleen, Annie en Luk.

www.pep-in-gen.be

www.leesclub.be