CULTUURUITSTAP ANTWERPEN

Zondag 4 juni 2023

Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen (KMSKA)

Zeven eeuwen kunst: van Vlaamse primitieven tot expressionisten.

Wereldberoemde meesters.

MIDDELHEIMMUSEUM

Kunst in het park

BIJDRAGE:
49 €
 – bij minimaal 30 deelnemersHouders van de museumpass betalen 29 €.

Busreis, toegangsgelden, lokale gidsen in MIDDELHEIM. Niet inbegrepen: alles wat niet expliciet vermeld is. U kunt de bijdrage overschrijven, bij voorkeur voor 04/05, op rekening BE28 9730 5432 8320 met vermelding: KMSKA. Stuur ook een mail naar info@kunstinpepingen.be om uw betaling en deelname te bevestigen.

PRAKTISCH:
Vertrek: stipt om 08u40 Gemeentehuis Pepingen. Samenkomst vanaf 08u25.
Terugreis: ten laatste tegen 18u30 terug in Pepingen.
Vrije lunch: in het gezellig en sfeervol museumcafé kan je terecht voor MIKA’s originele broodjes, lekker warme gerechten, wintersalades, verse soep, diverse suggesties, gebak en heerlijke drankjes. Bij mooi weer kan je op het prachtig terras zitten met uitzicht op het kunstpark. Liever picknicken? Dat kan. Een aantal gerechten kan je ook afhalen en in het park opeten. Het is niet mogelijk om je meegebrachte dranken en lunchpakket in het museumcafé of op het terras te nuttigen. Dat kan wel in het park.
Uw gastheren: Luk Wets en Bart Desmet 

INFORMATIE:
@: info@kunstinpepingen.be  of  tel: 0485 023 167 Luk Wets.

Onder voorbehoud van wijzigingen buiten onze wil.

Leer meer over de cultuuruitstap

KMSKA: Internationale toppers zoals Fouquet, Titiaan, Alechinsky, Modigliani, Rodin, Chagall, … hebben een mondiale aantrekkingskracht. 

‘s Werelds grootste collectie van James Ensor en Rik Wouters zet het KMSKA op de kaart als thuis van moderne kunstpioniers en revolutionaire kunst. 

Het nieuwe museumgebouw is een architecturale parel met een spannende symbiose tussen het krachtige nieuwe volume en het historisch deel. 

BEKIJK: DE COLLECTIE 

KMSKA app:   

Met de KMSKA-app ontdek je het museum helemaal op jouw maat. Is het je eerste keer in het museum en staan de schoonste meesterwerken op jouw bucket list? Dan kies je voor een Highlights Tour of Meer Meesters Tour.  

Of voel je meer iets voor een unieke tocht door het museum die confronteert, ontroert en doet lachten? Dan is De Beeldenstorm Tour door Artist in Residence Tom Van Dyck misschien wel iets voor jou.   

Houd je helemaal niet van audiotours? Geen paniek! Via Vrij Rondlopen ontdek je het museum, de kunstwerken en de thema’s van de collectie zaal per zaal. Vergeet niet om je favoriete kunstwerken op te slaan in de app, zodat je ze voor altijd bij je kan houden…  

Middelheimmuseum: Begeleid bezoek aan een speciale plek waar kunst en natuur hand in hand gaan. De in het kunstpark en paviljoenen opgestelde werken bieden een overzicht van meer dan honderd jaar beeldhouwkunst. Het park is bovendien een sterk staaltje landschapskunst. 

ONTDEK: DE HOOGTEPUNTEN